bistro HELEN

Máj v kuchyni

workshop vaření a fermentace

Datum

16. 5. 2024

Čas konání

17:00

Místo

Helen Soul

Nové chutě a možnosti vnáší do kuchyně jarní příroda plná barev a vůní. Nenechte si ujít další z našich workshopů vaření a fermentace.

Kreativní kuchařka Magda vám ukáže bohatou nabídku surovin a pokrmů, které zatím možná jen z neznalosti míjíte. Výživová poradkyně Katka zase vysvětlí, jak nejlépe využít sezónní nabídku pro potřeby vašeho těla.

Proč by vás mohl zajímat workshop MÁJ V KUCHYNI?

  • Nebyli jste na našich workshopech fermentace? Nevadí! I to si zopakujeme.
  • Ukážeme vám, jaká jídla jsou pro naše těla vhodná v jarním období a řekneme si proč.

Co se na workshopu naučíte?

  • Připravovat a využívat v kuchyni ovesné vločky (slaná kaše, rychlá sklenička na svačinku do práce)
  • Pomazánky, které se vždy hodí i pro návštěvy
  • Krémovou jarní polévku s klíčky
  • Dezert na cesty nebo výlety (výborný pro dospělé k děti)
  • V neposlední řadě i fermentovat zeleninu

Co si z workshopu odnesete?

  • Vlastnoručně naložené sklenice s fermentovanou zeleninou
  • Informace ohledně výživy a tipy do kuchyně
  • Rychlou snídani ve skleničce
  • Tištěné recepty a plná břicha

Kapacita kurzu je omezená pro 12 osob. Těšíme se na vás!

Máj v kuchyni

cena za osobu

890 Kč
Rezervovat on-line

Doplňující informace

Neváhejte nás kontaktovat na bistro@helen.cz nebo +420 730 892 288

Těšíme se na vás!

Podobné akce

Nenašli jsme žádné nejbližší akce